Hammock Zen restorativni areal tretman

HammockZen je negujuća praksa u kojoj koristimo antigravitacionu podršku niskih svila, revitalizujući pokret restorativne joge i snagu daha da otključamo duboku relaksaciju miofascijalnog tkiva i regenerišemo telo i um.

Hammock Zen je jedinstven tretman koji koristi niske svile da sklone silu gravitacije i pruže oslonac za totalno opuštanje. Uz poseban pokret i rad sa dahom ovaj tretman ima dejstvo poput neke dubinske masaže. Kombinacijom ciljanog pritiska i pokreta, blagog ljuljuškanja, istezanja uz vođene vežbe opuštanja i meditacije, pokrećemo duboku relaksaciju miofascijalnog tkiva i stimulišemo regeneraciju čitavog organizma.

Za koga je Hammock Zen: Namenjen je totalnim početnicima kao i iskusnim vežbačima, svila je podignuta 20cm od poda i koristimo je kao antigravitacionu podršku za određene delove tela. Na podu smo dok radimo. Šavasanu možete da birate na podnoj prostirci ili da se ljuljuškate u svili. Nije vam neophodna prethodna spremnost niti posebna veština, na času se upoznajemo sa načinima na koje svila može da nas podrži i pridrži.

Gde se održava: Supareal Fitness Yoga studio, Ohridska 16, Vračar, Beograd

Zašto je HammockZen tretman a ne trening: Hammock Zen je osmišljen kao dodatak redovnim treninzima ili terapeutski tretman kada vam je potrebno da se za sat vremena oslobodite tenzija, ili ih bar ublažite, osvežite, napunite dobrom energijom, regenerišete.

Koje su prednosti HammockZen tretmana: 

  • pokreće duboku relaksaciju i osvežava telo i um
  • rasterećuje i opušta um
  • oslobađa mišićno i tkivo fascije od tenzija, poboljšava mobilnost i fleksibilnost
  • pomaže da se nervni sistem vrati u balans
  • doprinosi snažnijem imunitetu i prirodnoj sposobnosti tela da se regeneriše
  • razvija kapacitet i kvalitet disanja

Kako izgleda tretman: Tretman čine lagani pokreti istezanja i vežbe disanja uz podršku niskih svila tako da smo sve vreme na podu. Kombinuju se dinamične vežbe sa položajima u kojima se zadržavamo duže, odnosno koliko je kome prijatno. U okviru svakog tretmana radimo i vođene relaksacije i meditacije.

Da rezervišete mesto / za više informacija pišite na spicesunshineblog@gmail.com ili pozovite 062 8000148

 

 

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *